23 Eylül 2010 Perşembe

dım dım dırı dım dım dım dım

Hala çıkartamadınız mı melodiyi? Back to the Future'u aklınıza getirin, genelde filmin sonunda ya da doktorla marty bir şeyi başardığında girerdi arkadan bu müzik. Dım dım dırı dım dım dım dım..

Filmin her serisini abartısız rahat 7-8 kez izlemişimdir, hem de sıkılmadan. Şimdi olsun, yine izlerim. Back to the Future lan bu, boru mu? O filmdeki havayı, tadı almak, hissedebilmek.. Ama kızgınım size biraz. 2015 yaklaşıyor ama uçan kaykaylardan eser yok. Çok kırıldım. Herneyse, insanın hayatındaki duygulara yakın gelen, zaman zamanda değişen müzikler, melodiler vardır. Kimi zaman dibe girmek için dipten şarkılar, kimi zaman coşmak için deli dolu şarkılar, müzikler.. Her insan özdeşleştirir kendini bi şekilde. Ben de bunu özdeşleştirmek istiyorum. Öyle şeyler olsun ki duygularım, dudaklarım, ellerim, vücudum dım dım dırı dım dım dım dım desin. Bir şeyi başarmış, hedefe ulaşmış, mutlu hissetmeme yol açmış gibi. Gaz versin bana. Bir sürü şey olabilir, hani Amerikaya gitmek falan olsa dım dım dırı dım dım dım dım bile az kaçar belki .p

Neyse benim ders kaydı için okula uğramam farz oldu. Görüşmek üzere, hepinize dım dım dırı dım dım dım dım'lı günler efenim.

3 yorum:

  1. heey blog sen nelere kadirsin bee:D
    güzel filmdi sinek valesi.heycanlandım birden.melodi kulaklarımda çınlıyo ama tam sese dökemiyorum.her neyse...

    YanıtlaSil
  2. Sahi burada niye müzik duyamıyoruz..?

    YanıtlaSil
  3. aslında koyucaktım ama bulamadığım için olmadı malesef.

    YanıtlaSil