11 Ocak 2011 Salı

Ebeveynini Kıskanan Türk Genci

Sabahın köründe kalkmam yetmiyormuş gibi annemin 10 saniyelik periyotlarla " kalk oğlum, geç kalıcaksın" demesi uykumun son 5 dakikasının vereceği zevkin tamamen yok olmasına neden oluyor. Anneme bişey diyemicem çünkü biliyorum ki hep aynısını yapıcak. Çünkü tüm ebeveynler böyle. Ama ben o sıcacık yataktan çıkıp, sabahın verdiği sinirlilik ve hay sokiyim ya tepkisiyle hazırlanıp tam evden çıkarken yatağıma gözüm ilişince, bildiğin kıskanıyorum annemi. Çünkü sabah beni uyandırmak için kalkıp, kahvaltıyı hazırlar. Ben yataktan çıkınca, benim yatağa o girer. Ah anne çok şanslısın. Bende mis gibi o sıcacık yatağımda uyumak isterken, mecburi hizmetimi görmek için uzak diyarlardayım. Benimde yanına girip uyuyasım geliyor, kıskanmıyor değilim yani bilesin.

*Evet ben bir 2. öğretim öğrencisiyim. Ama sınavlarım hep sabah ve bu yüzden erken kalkmak zorundayım. Ama bünye kaldırmıyor. Ah bi de 2. öğretimlere sabahın körüne sınav koyan fakülte yönetimi anlayabilse halimizi ne güzel olur diğğ mi? +20 puan istiyorum huleyn !

4 yorum:

  1. Yazı buram buram memnuniyetsizlik kokuyor.Ama bi de normal öğretimde okuyan arkadaşları düşünmek lazım.Ya da boşver onlar kendileri düşünsün. (Hem derslerimiz hem de sınavlarımız sabahın köründe.Bizim günahımız ne ulan allahsızlar Ankara'nın soğuğuyla uyanıyoruz zaten...)

    YanıtlaSil
  2. Sizin bünye alışmıştır artık .p ama hep sabah kalmak düşüncesi bile tüylerimi ürpertti.

    YanıtlaSil
  3. Bkz 6 da uyudum şimdi uyandım:)uyumamak için portakal suyu kahve karışımını içmiştim.Şimdi de uyanmak için aynısını içcem.İşte böyle. Ankara nın hayattan bezdiren trafiğine çıkmak için can atıyorum. öyle mesudum ki. sevgiler saygılar(not: uykusuzluktan kafası güzel.lütfen mazur görün)

    YanıtlaSil
  4. 3 gün 7de kalktım feleğim döndü, mazur görmek de ne demek. Çok içten anlıyorum seni :D

    YanıtlaSil