24 Temmuz 2010 Cumartesi

Evli, Mutlu, Çocuklu

Şarkı kendi içinde yeteri kadar tezat. Bunu söyleyen hanfendinin ise şarkıyla uzaktan yakından alakası yok. O da ayrı bi tezatlık. Demek istediğim ; herkesin belli istekleri ve olmak istedikleri şeyler var. Ama yapmak istedikleriyle, bize karşı gösterdikleri şeyler çok farklı. Yok ben aldatmayan bi sevgili istiyorum der, gider kendi aldatır. Yok hayalim evlenmek der, 10 tane adam değiştirir. Ya bizi kandırıyolar, ya da kendilerini kandırarak geçici mutluklar yaşıyorlar ya da yaşadıklarına o kadar inanıyorlar ki yaşamış gibi oluyor bu da. Son cümleyi okumasanız da olur ben de bi bok anlamadım.

Tezat hayatlar yaşanılıyor kanımca. Çok boş geliyor diyorum ama bunu düşündürüp bana bir şeyler yazma isteği de uyandırıyor görüldüğü üzere. Sorgulamayı kesip sadece izlemeli miyim acaba? O zaman gelsin Teoman'dan,

Suuus konuşmaaa, sözler kimin umurundaaaa : )

2 yorum:

  1. Şarkı sözleri gerçekliğin çok ötesinde hele ki söz konusu demet akalın olursa, önceleri sevgilisini koluna takıp bebekte üç beş tur atan demet,şimdi evinin kadını çocuklarının anası modunda "evli mutlu çocuklu" diye takılır olmuş. Sorgulamayı bırak hatta direk demet akalın ve türevlerini dinleme hiç kafan karışmasın, Teomanda kal Teoman iyidir en azından net adam ne söylüyorsa onu yapıyor daha bir tutarlı :))

    YanıtlaSil
  2. Teoman'ın farklılığı şarkılarındaki yaşanmışlıklardan belli oluyor zaten : )

    YanıtlaSil